Zoonen vastgoed zijn de pro’s op het gebied van de commerciële markt. Voor zowel bedrijven als ondernemers die nieuwe panden of grond zoeken, is Zoonen vastgoed de ideale commerciële markt waarbij dit wordt aangeboden.

 

Over Zoonen Vastgoed uit Ede

Zoonen commercieel vastgoed in Ede zijn het belangrijkste op het werkgebied van het commercieel aanbieden van zowel bedrijfspanden, loodsen en woningen. Zoonen vastgoed is vooral werkzaam in de regio van Vallei/Veluwe. Ook worden landelijke activiteiten aangenomen. Het aankopen van beleggingsprojecten of het taxeren van onroerend goed zijn ons dan ook niet onbekend.

 

Aanbod

Zoonen vastgoed biedt veelvoudige woon- en werkruimte. Door de ruime keus in de betreffende regio kun jij zorgvuldig de beste keuze naar wens uitkiezen. Ook worden landelijke klussen aangenomen. Hierdoor is Zoonen vastgoed voor iedereen, ook buiten Ede, bereikbaar!

De populairste categorie kennen wij allemaal. Bedrijfsruimtes en kantoorruimtes worden het meest aangeboden. Daarnaast bieden zij ook panden voor horecagelegenheden en winkels.

Het aanbieden van bouwgrond is dan ook niet onbekend bij het vastgoedbedrijf. Voor de bouwgronden worden de prijzen aan de hand van de soort panden bepaalt. Hierdoor gaat de koopprijs op aanvraag. Ideaal voor bestaande en nieuwe startende bedrijven om hun perfecte uitstralende pand op de bouwgrond neer te kunnen zetten. Zo is er voor startende en bestaande bedrijven en ondernemers altijd een mogelijkheid en oplossing!

Ook zijn Zoonen vastgoed gespecialiseerd in het beleggen van het onroerend goed. Verschillende panden worden aangeboden, waarbij beleggingen kunnen worden geïnvesteerd. Aantrekkelijk voor verschillende bedrijven, maar ook voor de ondernemers die een sprong durven te wagen.

 

Contact

Door de ruime en eenvoudige opzet van de website, kun jij overzichtelijk de panden bekijken. Foto’s, de ruimte, de woonomgeving ect. Worden getoond om een goed beeld te krijgen of het pand naar jouw wensen bevalt. Eventueel een adviseur om advies vragen, die jouw wensen in vervulling kan laten gaan? Dit kan zeker! Via de contactgegevens kun je de adviseurs het snelst bereiken. Zij begeleiden jou in het traject van het bezichtigen van de panden tot aan het eventueel kopen van het pand. Eventuele panden zoeken zij voor jou, zodat jij de gewenste keus kan maken.