Adverteren

In Nederland is de groep van mensen die kunnen en willen verhuizen groot. De middel dure en dure koopwoning zijn behoorlijk in trek bij doorstromende stellen, gezinnen en koppels waarvan e kinderen al uit huis zijn. Vooral de Amstel is voor deze groep een droomlocatie.

Adverteren op wonenaandeamstel.nl

Deze website is voor personen of bedrijven die een woning of appartement in Amstel willen kopen, verkopen, huren of verhuren. Wonenaandeamstel.nl maakt adverteren snel en eenvoudig. Wij proberen op zo een manier een bijdrage te leveren in de hoge vraag naar woningen.

 

Kosten voor adverteren

Jij dient alleen de tekst aan te leveren en wij zorgen ervoor dat de boodschap die je wenst over te brengen komt te staan in een afgesproken vorm op de website.

De kosten voor het adverteren op wonenaandeamstel.nl bedraagt maandelijks Euro 750.

In het bedrag zitten de volgende diensten:

 1. De advertentie wordt voor een maand geplaatst op de website
 2. De advertentie wordt nagekeken op taal- en typfouten
 3. De advertentie wordt opgemaakt om op de website te plaatsen

Ons doelgroep

Bij wonenaandeamstel.nl kan er slechts geadverteerd worden door personen of bedrijven die een woning of appartement willen kopen, verkopen huren, of verhuren.

Aantal bezoekers 

Onze website wordt gemiddeld door ongeveer 250 personen per dag bezocht. Jou advertentie zal dus niet ongemerkt blijven.

Opbouw van de tekst

De tekst die door jou naar wonenaandeanstel.nl opgestuurd wordt moet voldoen aan enkele eisen en voorwaarden. De eisen en voorwaarden zorgen ervoor dat de boodschap goed aankomt bij de doelgroep.

De eisen zijn:
 1. De titel moet duidelijk en helder omschreven zijn.
  • Probeer je boodschap in 2 zinnen te communiceren
  • Laat je kernboodschap duidelijk naar voren komen
 2. Vertel niet teveel in 1 boodschap
 3. Maak gebruik van de Call to action button om de mensen te verleiden tot een vervolgactie
 4. Stuur een heldere foto van hetgeen je wil adverteren mee
De voorwaarden zijn:
 1. De tekst moeten goed leesbaar zijn
 2. De inhoud van de tekst moet accuraat, correct en begrijpelijk zijn
 3. De foto’s die je gaat gebruiken moeten passen bij je tekst
 4. Geef jou juiste contactgegevens door. Gebruik geen contactgegevens die niet meer actief zijn. Denk hierbij aan telefoonnummer en e-mailadres.

Gebruik van reclamebanners

Een reclamebanner is niets anders dan een advertentie op het internet. De bezoeker kan op de banner klikken en komt dan op een pagina terecht waar hij alle informatie van de geadverteerde kan vinden. Bij wonenaandeamstel.nl kunnen bedrijven en particulieren ook kiezen om gebruik te maken van onze reclamebanners. De kosten voor het plaatsen van een reclamebanner is verschillend. Neem contact op met ons en samen stellen wij een pakket samen die zeker bij jou in de smaak zal vallen.

 

Voor bedrijven een aantrekkelijke deal

 • Linkruilen

Maak bij ons gebruik van de optie linkruilen

Wat houdt linkruilen in? Wij kunnen een link naar jou website plaatsen op die van wonenaandeamstel.nl. Het is de bedoeling dat in ruil daarvoor een link van ons op jullie website wordt geplaatst.

 • Tekstadvertenties

Bedrijven hebben vaak opendagen waarbij ze hun diensten promoten. In dit geval zouden wij langs kunnen komen om de woningen of appartementen te bezichtigen. Wij nemen dan een interview af en plaatsen die op onze website. Voor meer informatie kun je vandaag nog contact met ons opnemen.

 

Hoe kan ik adverteren

Om te kunnen adverteren op wonenaandeamstel.nl verwijzen wij jou naar onze contactpagina. Op de contactpagina vindt je de contactformulier. Deze kun je invullen en verzenden naar ons. Vervolgens wordt er binnen 2 werkdagen contact opgenomen met jou.